Welkom op de website van Stalhouderij van Bijnen!

De Stalhouderij - Manege is prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe. In de directe omgeving treft u een grote verscheidenheid aan ruiterpaden. Vanaf de Stalhouderij - Manege kunnen 1-, 2- en meer-uurs buitenritten alsmede dagtochten naar het Solsche Gat en Boshuis Drie, de Ermelosche Heide of het Houtdorperveld gereden worden. Zowel beginners als gevorderden ruiters kunnen bij ons terecht voor het maken van een buitenrit, dit kan zowel met als zonder begeleiding.

Wij bieden vele mogelijkheden om met paarden en pony's van de mooie omgeving te genieten. Onze paarden en pony's zijn geschikt voor zowel de gevorderde als de beginnende ruiter.

Voor de aller-kleinsten hebben wij een wandelpony waarmee u samen het bos in kunt gaan om een heerlijke wandeltocht te maken. Tevens kunt u bij de Stalhouderij - Manege terecht voor het maken van een huifkartocht over de Veluwe. U kunt heerlijk met pony en huifkar door de bossen toeren met familie en/of vrienden, en onderweg genieten van een zelf meegenomen drankje of lunch op de heide. Bij voldoende menervaring kunt u zelfstandig op pad met een huifkar. Wij hebben ook een grote tram, deze is geschikt voor maximaal 32 personen en biedt u de mogelijkheid om met een groot gezelschap te genieten van de bossen van Putten.
In onze buitenrijbaan (20 x 40 m) worden rijlessen gegeven (op afspraak). De enthousiaste instructrice leert u op een leuke, ontspannen wijze de basis van het paardrijden.
Ook voor (vakantie) stalling van uw paard of pony bent u hier aan het juiste adres.
Informeer naar de mogelijkheden!

In het bovenstaande menu kunt u kijken naar de mogelijkheden die wij bieden, onze paarden en pony's, onze tarieven en onze contactinformatie. Heeft u vragen? Bel gerust!